Сапа менеджменті негізіндегі өңдеу өндірістеріндегі технохимиялық бақылау

  • Мақсаты: қайта өңдеу өндірістері салаларында шикізатты, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімді сынау әдістері мен сапасын сараптау саласында теориялық және практикалық білім кешенін қалыптастыру Мазмұны: нан және нан-тоқаш өнімдерінің сапасын физика-химиялық әдістермен бақылау. Нан өнімдері жүйесі кәсіпорындарының жұмысындағы технохимиялық бақылаудың рөлі мен орны. Жұмыртқа өңдеу, ұн тарту, жарма және құрама жем зауыттарындағы ТХБ. Мемлекеттік нан инспекциясы. Макарон және кондитерлік өнімдердің сапасын бақылаудың физика-химиялық әдістері. Өндірістің технохимиялық есебі. Негізгі және қосымша шикізаттың сапасын бақылау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top