Технологиялық регламенттер, тамақ өнімдерін сәйкестендіру және бақылау

  • Мақсаты: техникалық регламенттерді, тамақ өнімдерін өндіру кезінде ішкі қадағалау тізбегінің элементтерін әзірлеу саласында кәсіби құзыреттіліктерді қалыптастыру, өнімнің қауіпсіздігіне әсер ететін факторларды анықтау. Мазмұны: Техникалық регламентті әзірлеу, қабылдау, өзгерту және жою тәртібі. Тамақ өнімдерінің қадағалануы процесін зерттеу: өнімнің бүкіл тарихының деректері - өнімді өндіру процесінен бастап оны "егістіктен сөреге дейінгі қауіпсіздік" қағидаты бойынша нарықтағы айналым процесіне дейін. Тамақ өнімдерін қадағалауға қойылатын нормативтік талаптар. Тамақ өнімдерінің технологиялық және ассортименттік бұрмалануын сәйкестендіру және алдын алу, ЖК элементтерін пайдалана отырып, тағамды автоматты түрде тану және жіктеу, сұрыптау және орау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top