Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістері өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Мақсаты: негізгі тағамдық токсиканттар, олардың адам ағзасына қауіптілік дәрежесі, Шикізат пен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері мен тәсілдері туралы білімді қалыптастыру Мазмұны: Шикізат пен тамақ өнімдерін ластаушы заттар, қауіпсіздік стандарттары. Тағамдық заттардың жетіспеушілігі немесе артық болу қаупі. Сыртқы ортадан бөгде заттардың қауіптілігі. Азық-түлік шикізаты мен дайын өнімдердің микробтық және тотығу бұзылуын бәсеңдететін тағамдық қоспалар. Ауыл шаруашылығы тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін реттеу тетігі және ақпараттық қамтамасыз ету.
-
Образовательная программа 6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1