Өңдеу өндірістері өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Мақсаты: негізгі тағамдық токсиканттар, олардың адам ағзасына қауіптілік дәрежесі, Шикізат пен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері мен тәсілдері туралы білімді қалыптастыру Мазмұны: Шикізат пен тамақ өнімдерін ластаушы заттар, қауіпсіздік стандарттары. Тағамдық заттардың жетіспеушілігі немесе артық болу қаупі. Сыртқы ортадан бөгде заттардың қауіптілігі. Азық-түлік шикізаты мен дайын өнімдердің микробтық және тотығу бұзылуын бәсеңдететін тағамдық қоспалар. Ауыл шаруашылығы тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін реттеу тетігі және ақпараттық қамтамасыз ету.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top