Өңдеу өндірістерінің арнайы технологиялары

  • Мақсаты: студенттерде тағам өндірісінің технологиялық процестерін жүргізуде теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: қайта өңдеу өндірістерінің технологиясының негіздері мен әдістері, шикізатты түпкілікті өнімдерге қабылдаудың, өңдеудің, сақтаудың, өңдеудің технологиялық схемалары, жекелеген кезеңдер бойынша және жалпы қайта өңдеу өндірістерінің процестері бойынша режимдер. Шикізатты өңдеудің технологиялық тәсілдері мен режимдері
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top