Макарон және ұнды кондитерлік өнімдерінің өндірісі бойынша кәсіпорындарының жобалануы

  • Мақсаты: макарон және ұн кондитерлік өнімдерін өндіру процесінің технологиялық схемасына сәйкес кәсіпорын үй-жайын жобалаудың негізгі ұғымдарын, принциптері мен кезеңдерін, орналасуын зерттеу. Мазмұны: макарон және ұн кондитерлік өнімдерін шығаратын кәсіпорындарды жобалаудың негізгі кезеңдерін әзірлеу. Макарон және кондитерлік өнімдер өндіретін кәсіпорындарды жобалаудың жалпы ережелері. Технологиялық схеманы таңдау. Өнімді есептеу. Жабдықты таңдау және есептеу, жабдықты жіктеу. Технологиялық жабдыққа қойылатын талаптар. Жабдықтың технологиялық және жылу есебі. Өндірістік цехтардың орналасуы. Бас жоспар. Жобаланатын кәсіпорынның техникалық-экономикалық көрсеткіштері
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top