Макарон және ұнды кондитер өндірісінде шикізаттарды тиімді пайдалану

  • Мақсаты: студенттерді жаңа өнімдер, жаңа және перспективалы ресурс үнемдейтін технологиялар алу мақсатында шикізат қалдықтарын пайдалану жолдарымен таныстыру. Мазмұны: макарон және ұн кондитерлік өндірісінде шикізатты ұтымды пайдалану макарон, ұн кондитерлік өнімдерін өндірудегі қайталама ресурстардың сипаттамаларын білу. Қайталама ресурстарды өнеркәсіптік өңдеудің қазіргі жағдайын, перспективаларын жалпылау, талдау дағдыларын меңгеру. Макарон және ұн кондитерлік өнімдерін өндіруде қайталама ресурстарды ұтымды пайдалану туралы білімді қолдану. Қайталама шикізаттан жаңа, дәстүрлі емес және арнайы өнімдерді алудың технологиялық, экологиялық аспектілерін қамтамасыз ету мәселесін шешу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top