Макарон және ұнды кондитер өнімдері өндірістерінің технологиялық машиналары мен аппараттары

  • Мақсаты: жабдықтардың конструкциялары мен құрылғыларын зерттеудегі теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру, жеке машиналармен қатар, макарон және кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық желілерін таңдау әрі дұрыс есептеу. Мазмұны: макарон және кондитерлік өнімдерді өндіру кәсіпорындарының машиналары мен аппараттарының конструкциялары мен жұмыс принципі. Өндірістің механикалық және гидромеханикалық процестерін жүргізу үшін жабдықты таңдау мәселесін дәлелдеу және шешу. Жылу масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықты пайдалануды қамтамасыз ету
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top