Макарон және ұнды кондитерлік өнімдер технологиясы бойынша студенттің оқу-зерттеу жұмысы

  • Мақсаты: студенттің өнертапқыштық қызметті жүргізу қабілетін қалыптастыру; зияткерлік меншікті құқықтық қорғау және қорғау негіздері мен қағидаларын игеру. Мазмұны: негізгі анықтамалар мен ұғымдар. Макарон және кондитерлік өнімдер саласындағы ғылыми-зерттеу жұмыстарының жіктелуі және негізгі кезеңдері. Макарон және кондитерлік өнімдер өндірісі саласындағы ғылыми зерттеулердің тақырыптарын таңдау және бағалау әдістері. Ғылыми-техникалық ақпарат. Макарон және кондитерлік өнімдер өндірісі саласындағы ғылыми зерттеулердің міндеттерін тұжырымдау. Теориялық зерттеулердің әдістемесі. Зерттеу модельдері. Макарон және кондитерлік өнімдерді өндіру саласындағы эксперименттерді пайдалана отырып, зерттеудің аналитикалық әдістерін айқындау.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top