Нан және нанбөлшке өндірісінде шикізаттарды тиімді пайдалану

  • Мақсаты: студенттерді жаңа өнімдер, жаңа және перспективалы ресурс үнемдейтін технологиялар алу мақсатында шикізат қалдықтарын пайдалану жолдарымен таныстыру. Мазмұны: нан өндірісінде шикізатты ұтымды пайдалану. Екінші сүт өнімдерін, сарысуды, май өнеркәсібінің жанама өнімдерін, ақуызды препараттарды қолдану, көкөніс қоспалары. Дәстүрлі емес шикізаттан алынған физиологиялық заттар. Дәнді және бұршақты дақылдардың дәстүрлі емес шикізаты есебінен нанды физиологиялық қажетті заттармен байыту. Жеміс-жидек қоспалары, өсімдік ақуызы, сыра ашытқысы, балық ұны, балдырлар, лецитин қосылған нан өнімдері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top