Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шикізаттарын өңдеудің физикахимиялық негіздері және жалпы принциптері
-
Мақсаты: Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің физикалық, механикалық құрылысын, фракционды, жылу физикалық, электрофизикалық, аэродинамикалық, гигроскопиялық құрамын үйрену. Мазмұны: Кіріспе. Біріңғай емес жүйелер. Жылулық, масса алмасу процесстері «Дисперсті» және «коллоидті» жүйелер. Бидай, ұн, жарма, құрама жем алудың технологиясының теориялық негіздері. Нан, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісінң теориялық негіздері. Қантты және крахмал сірне өндірісі технологиясының теориялық нездері. Ашыту өндірісінің теориялық негіздері. Шарап өндірісі технологиясының теориялық негіздері.
-
Образовательная программа 6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1