Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық құндылығы жоғары өнімдер технологиясы
-
Мақсаты: тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді жасау саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Тағамдық құндылығы жоғары өнімдер ұғымымен танысу, халықтың әртүрлі топтарының ұтымды тамақтануын қамтамасыз ету үшін тамақ өнімдерінің рецептурасын құру принциптерін тәжірибеде қолдану, ақуыздарды ұтымды пайдалана отырып тамақ өнімдерін жасау принциптері, оларды талдау әдістері. Тағамдық құндылығы жоғары жаңа өнімдерді өндіруде заманауи технологиялық схемаларды қолдану. Ауылшаруашылық өнімдерін өңдеуден бастап жоғары сапалы өнімдер шығаруға дейінгі технологиялық процестердің негізгі кезеңдерінің жүйелік тәсіліне негізделген талдау. Деректерді талдау және дәмдік талғамдарды болжау бойынша трендтерді бөлу; АИ элементтерін пайдалана отырып, инновациялық өнімдер мен тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді әзірлеу
-
Образовательная программа 6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1