Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өнеркәсібі өнімдерін өндіруде дәстүрлі емес шикізатты қолдану
-
Мақсаты: дәстүрлі емес шикізатты сақтау және өңдеу кезінде кешенді пайдалану, химиялық құрамы, тағамдық құндылығы және физика-химиялық процестер мәселелері бойынша білімді, іскерлікті, дағдылар мен құзыреттерді қалыптастыру. Мазмұны: өнімдер өндірісінде дәстүрлі емес Өсімдік шикізатын қолдану. Адамның тамақтануындағы диеталық талшықтың рөлі. Тағамның детоксикация қасиеттерін, ащы-хош иісті өсімдіктер мен фитонцидтердің биопотенциалын пайдалану. Фитонцидтердің микробқа қарсы қасиеттері және тамақ өнеркәсібінде қолданылуы. Шөптердегі су-спирт инфузия сапасын, су-спирт сорғыштарын пайдалануды бағалау. Шикізатты тұтыну нормаларын, шикізаттың дәстүрлі емес түрлерін және түрлі тағамдық қоспаларды пайдалана отырып, жаңа жоғары сапалы өнімдердің өндірістік рецептурасын есептей білу
-
Образовательная программа 6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2