Макарон және ұнды кондитер өнімдері өндірістерінің технологиялық есептер

  • Мақсаты: Шикізат шығынының, жартылай фабрикаттарды технологиялық есептеу саласындадағы білімді, іскерлікті қалыптастыру, макарон және кондитерлік өнімдердің жаңа дәмдік комбинацияларын жасай білу, Шикізат, жартылай фабрикаттар шығынын көптеген технологиялық есептеулерін орындай білу. Мазмұны: макарон және кондитерлік өнімдер ассортиментін дамыту перспективтері. Функционалдық мақсаттағы макарон және кондитерлік өнімдердің рецептураларын әзірлеу, Шикізат, жартылай фабрикаттар, соңғы өнімнің энергетикалық және тағамдық құндылығы шығынының көптеген технологиялық есептеулерін орындау. Жаңа макарон және кондитерлік өнімдерді әзірлеу тәртібі. Макарон және кондитерлік өнімдердің сапасын бақылаудың физика-химиялық әдістері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top