Өсімдік тектес шикізатты қайта өңдеуге арналған механикалық және гидромеханикалық жабдықтар

  • Пән студенттерге өсімдік тектес шикізатты өңдеу үшін қолданылатын механикалық және гидромеханикалық жабдықтарды зерттеуге, жобалауға, пайдалануға және жетілдіруге бағытталған жан-жақты білім мен практикалық дағдыларды ұсынады. Бұл жабдық ұнтақтау, кесу, престеу, тасымалдау, сүзу және тұндыру сияқты әртүрлі технологиялық процестерде шешуші рөл атқарады, бұл оны тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің ажырамас бөлігі етеді. Пән механикалық және гидромеханикалық жабдықтардың құрылымын, жұмыс принциптерін, есептеу мен жобалауды, сондай-ақ оларды өсімдік тектес шикізатты тиімді өңдеу үшін пайдалануды зерттейді. Бұл білім процестерді оңтайландыруға, өнімділікті арттыруға және өсімдік тектес шикізатты қайта өңдеу жабдықтарына заманауи технологияларды енгізуге көмектеседі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top