Тамақ өнімдердің жаңа түрлерінің ғылыми-зерттеу әзірлемелері/

  • Мақсаты: Олар бірқатар нақты міндеттерді шешуге, қолда барлардың ішінен ең оңтайлы нұсқаны таңдауға мүмкіндік береді. Мазмұны: Технологиялық процесті басқару теориясының негізгі түсініктерін біледі. Технологиялық өндірістік жүйелер және модельдеу, оңтайландыру, технологиялық өндіріс жүйелерін талдау және синтездеу әдістері туралы түсінік қалыптастыру. Технологиялық процесті диагностикалау, тамақ өндірісінің процестерін басқару. Технологиялық процестерді басқаруды оңтайландыру дағдыларына ие.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top