Логистика және тамақ өнімдерін тасымалдау

  • Мақсаты: Мақсаты: белсенді іздеу арқылы кәсіпорындарды материалдық-техникалық қамтамасыз етуді игеру. Мазмұны: Материалдық ағындардың пайда болу реттілігін зерттейді. Инженерлік есептеулерді, көлік құралдарын таңдауды, ұтымды қозғалыс бағытын біледі; көлік ағындарын басқару; көлік операциялары тиімділігінің көрсеткіштерін анықтау. Логистика принциптеріне негізделген негізгі басқару шешімдерін болжау, жоспарлау және іске асыру дағдыларына ие. Жасанды элемент элементтерін пайдалана отырып құжаттарды сүйемелдеу: тамақ өнімдерін сақтаудан тұтынушыға дейін қадағалау.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top