Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісі технологиясының негіздері
-
Мақсаты: студенттерді тамақ өндірісінің технологияларын практикалық игеруге дайындау. Мазмұны: Өнімдердің құрамын, қасиеттерін, құрылымын, негізгі техникалық сипаттамаларын, өндірісті технологиялық дайындауды ұйымдастыруды білу. Студенттер арасында тамақ шикізатын өңдеу әдістері туралы білімді қалыптастыру. Технологиялық режимдердің шикізат пен дайын өнімнің қасиеттеріне әсерін түсіну. Тамақ өнімдерін өндірудің негізгі технологиялық схемаларын оқып үйрену. Өзіңізді тәрбиелеу қабілетіне ие болу.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2