Тамақ өнімдерін органолептикалық талдау

  • Мақсаты: Адамның сезім мүшелерін пайдалана отырып, тағамға жан-жақты және жүйелі баға беру. Мазмұны: Талдау кезінде рефлексия процесінің негізгі органолептикалық әдістері мен әдістерін білу, тағам өндірісінің органолептикалық бақылауын жүзеге асыру. Органолептикалық талдау кезінде тағамдық шикізаттың әр түрлі факторларының әсерін анықтау үшін сыни ойлау дағдыларына ие болу. Органолептикалық талдау нәтижелерін бағалай білу және практикада қолдану.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top