Тамақ өндірісіндегі ХАССП жүйесі

  • Мақсаты: Тамақ өнімдерін өндіру үшін HACCP және МЕМСТ Р ИСО бірыңғай ережелеріне сәйкес кәсіпорында өндірілетін тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқаруға мүмкіндік беретін менеджмент жүйесін зерттеу. Мазмұны: Өнімнің сапасына әсер ететін факторларды, өнімнің бәсекеге қабілеттілігін арттыру құралдары мен әдістерін біледі. HACCP (HACCP) қағидаттары негізінде өнімнің қауіпсіздігі жүйелерін енгізу, өнімнің сапасын бақылаудың маңызды нүктелерін талдау және анықтау әдістерін біледі. Ол шикізат пен өнімнің сапасы мен қауіпсіздігінің көрсеткіштерін анықтау үшін стандартты тестілеу әдістерін жетік біледі.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top