Тамақ өнімдерінің шикізаттарының сапасын бағалау әдістері мен құралдары

  • Мақсаты: Тамақ өнеркәсібі саласындағы негізгі нормативтік және заңнамалық құжаттарды зерделеу. Мазмұны: Кәсіпорындар қызметінің әдістері, принциптері мен ережелері, әзірлеу және ресімдеу, өндіріс жағдайында құжат айналымын қамтамасыз ету, кәсіпорынның тиімді қызметін қамтамасыз ету үшін нормативтік-техникалық құжаттамамен жұмыс істеу дағдыларын бекіту.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top