Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің шикізаттарының сапасын бағалау әдістері мен құралдары
-
Мақсаты: Тамақ өнеркәсібі саласындағы негізгі нормативтік және заңнамалық құжаттарды зерделеу. Мазмұны: Кәсіпорындар қызметінің әдістері, принциптері мен ережелері, әзірлеу және ресімдеу, өндіріс жағдайында құжат айналымын қамтамасыз ету, кәсіпорынның тиімді қызметін қамтамасыз ету үшін нормативтік-техникалық құжаттамамен жұмыс істеу дағдыларын бекіту.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2