Тамақ шикізаты мен өнімдері тәуекелдерінің коммуникациясы

  • Мақсаты: Қауіпті талдауды және маңызды бақылау нүктелерін зерттеу. Мазмұны: Қауіпті жағдайлардың дамуын модельдеу мен болжауды зерттеу және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін бақылау жүйесін құру. Қауіпсіздіктің сенімді деңгейін құру принциптері, азық-түлік қауіпсіздігін бағалаудың негізгі критерийлері. Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің тәуекелдерінің байланысын бақылау. Қауіпсіз өнімдердің шығарылуын тиімді басқару үшін тәуекелдерді талдау дағдыларына ие.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top