Тамақ өндірісі өнімдерін өңдеу мен зерттеудің арнайы әдістері

  • Мақсаты: тамақ өнімдерін өңдеу негіздерін меңгеру, өнімнің құрылымдық-механикалық, физика-химиялық және органолептикалық қасиеттерін өзгерту. Мазмұны:Тамақ өнімдерін термиялық өңдеу негіздеріне, өнімнің құрылымдық-механикалық, физикалық-химиялық және органолептикалық қасиеттерінің өзгеруіне ие болу. Процестер мен жабдықтың жұмыс режимдерінің негізгі параметрлерін талдау дағдыларына ие. Тамақ өнімдерін өндірудің жаңа технологиялық процестерін жасау кезінде нақты техникалық шешім қабылдайды. Кәсіби қызметте мақсат қою кезінде жалпылауға, талдауға, болжам жасауға қабілетті.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top