Тамақ өнімдерінің сапасын технохимиялық бақылау

  • Мақсаты: Шикізаттың кіріс сапасын бақылауды, жартылай фабрикаттардың өндірістік бақылауын, технологиялық процестердің параметрлерін және өндіріс, технологиялық саладағы дайын өнімнің сапасын бақылауды ұйымдастыру және тиімді жүзеге асыруда кәсіби міндеттерді шешу үшін қажетті білім мен дағдыларды қалыптастыру. және ұйымдастыру-басқару қызметі. Мазмұны: Қазақстан Республикасының халықаралық, мемлекетаралық және мемлекеттік стандарттарына сәйкес өнімнің сапасын тексеру әдістері мен білімдерін қолданады. Шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімді сынау әдістерін түсінеді. Сапаны басқару дағдылары мен технохимиялық бақылау функцияларына ие. Өз қызметінде нормативтік құқықтық құжаттарды қолданады.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top