Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқарудың заманауи халықаралық құжаттары
-
Мақсаты: Қауіпті факторлардың пайда болуын, олардың өндіріс, сақтау және өткізу кезінде тамақ өнімдеріне кері әсерін болдырмауға бағытталған тәсілдерді зерттеу. Мазмұны: Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқаруға қойылатын талаптарды оңтайландыру әдістерін меңгеру, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйесі, ИСО және ХЭК халықаралық стандарттарының талаптарын аймақтық, еуропалық директивалар ретінде қолдана білу, СЕ сәйкестікті бағалауды жүргізу және оны сәйкестік белгісімен белгілеу құқығын алу.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2