Тамақ өнімдеріндегі генетикалық түрлендірілген ағзаларды бақылау

  • Мақсаты: Генетикалық түрлендірілген организмдердің, генетикалық түрлер мен генетикалық түрлендірілген ағзалардың өнімдерінің биоқауіпсіздігін меңгеру. Мазмұны: Тамақ өнеркәсібінде генетикалық түрлендірілген ингредиенттер туралы білімді қолданады. Тағамдағы генетикалық түрлендірілген өсімдік тектес организмдердің (ГТО) сапалық және сандық анықтамасын анықтай алады, ГТО туралы ақпаратты тауып, талдай алады. Тәуекелдерді бағалау дағдыларын меңгерген.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top