Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын микробиологиялық бақылау
-
нормативтік құжаттама талаптарына сәйкес органолептикалық, физика-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштер кешенімен анықталатын тамақ өнімдерінің сапасымен танысу. Мазмұны: Тағамның бүлінуіне жол бермейтін әдістерді біледі. Негізгі жұқпалы аурулардың эпидемиологиясын зерттейді. Микробиологиялық зерттеу үшін патологиялық материалды қалай таңдау керектігін біледі. Микробиологиялық талдау әдістерінің дағдылары. Лабораториялық және өндірістік жағдайларда патогенді және шартты-патогенді микроорганизмдерді анықтау.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1