Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері өндірісінің технологиясы және стандарттау
-
Мақсаты: Нормативтік құжаттаманы сақтай отырып, жаппай өндіріс жағдайында тамақ өнімдерін ұтымды дайындауды зерттеу Мазмұны: азық-түлік кәсіпорындарының күрделі және әр түрлі қызметінің негізі өндірістік процесс болып табылады, ол өзара байланысты Еңбек процестерінің жиынтығы болып табылады, нәтижесінде бастапқы шикізат дайын өнімге айналады. Өндіріс процесі жеке технологиялық процестерден тұрады, олардың кейбіреулері Шикізатты дайын өнімге тікелей айналдыруға бағытталған және негізгі өндірісті құрайды, ал басқалары бұл түрлендіру үшін қажетті жағдайлар жасайды және жиынтықта қосалқы өндірісті құрайды (жөндеу қызметтері, кәсіпорындарды материалдық ресурстармен қамтамасыз ету, қоймалар, көлік, дайын өнімді жөнелту және т. б.).
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2