Құрал-саймандар және тамақ өнімдерін сынау

  • Мақсаты: Тағамдық шикізат пен дайын өнімді зерттеу әдістерін білу. Мазмұны: Азық-түлік өнімдерін сынау, орталықсыздандыру бойынша техникалық қолдау туралы білімдерге ие. Тамақ өнімдерін техникалық сынауды ұйымдастыру дағдыларына ие. Тағамдарды сынау кезінде бақылау-өлшеу аспаптарын қолданады. Азық-түлік шикізаттарына олардың құрамына әр түрлі химиялық ластаушы заттардың енуіне байланысты қауіпсіздікті орнатудың құралдарын зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top