Тамақ өнімдерін сақтау технологиясы

  • Мақсаты: азық-түлікті сақтаудың жалпы принциптерін, сондай-ақ ұзақ мерзімді сақтау өнімдерін өндірудің толық технологияларын зерттеу. Мазмұны: Тамақ өнімдерін сақтау технологиясы ұғымын түсіну. Тосқауыл технологиясының теориялық негіздерін, қауіпсіздік факторы ретінде сақтау технологиясын, кедергінің әсерін білу, тамақ шикізатын өңдеу технологияларын қолдана білу, тамақ өнімдерін өңдеу, сақтау және дайындау технологияларына қойылатын гигиеналық нормаларды бағалау тәсілдері.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top