Тағам өндірісіндегі өндірістік бақылау

  • Мақсаты: Нормативтік құқықтық актілер талаптарының сақталуын өзін-өзі бақылау объектісінде ұйымдастыру және жүргізу арқылы адам үшін өнімдердің, жұмыстар мен көрсетілетін қызметтердің қауіпсіздігін және (немесе) зиянсыздығын қамтамасыз ету. Мазмұны: өндірістік бақылау бағдарламасын әзірлеу; өнімнің қауіпсіздігі мен сәйкестігін растайтын нормативтік құқықтық актілердің талаптарына сәйкес зертханалық зерттеулер мен өлшемдерді жүзеге асыру (ұйымдастыру); тәуекел факторларын бағалау, анықталған қауіптерді, өндірістік және қоршаған орта факторларының қауіпсіздік және (немесе) зиянсыздық өлшемдерін талдау және процестердің қауіпсіздігін бақылау әдістерін айқындау.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top