Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірісіндегі өндірістік бақылау
-
Мақсаты: Нормативтік құқықтық актілер талаптарының сақталуын өзін-өзі бақылау объектісінде ұйымдастыру және жүргізу арқылы адам үшін өнімдердің, жұмыстар мен көрсетілетін қызметтердің қауіпсіздігін және (немесе) зиянсыздығын қамтамасыз ету. Мазмұны: өндірістік бақылау бағдарламасын әзірлеу; өнімнің қауіпсіздігі мен сәйкестігін растайтын нормативтік құқықтық актілердің талаптарына сәйкес зертханалық зерттеулер мен өлшемдерді жүзеге асыру (ұйымдастыру); тәуекел факторларын бағалау, анықталған қауіптерді, өндірістік және қоршаған орта факторларының қауіпсіздік және (немесе) зиянсыздық өлшемдерін талдау және процестердің қауіпсіздігін бақылау әдістерін айқындау.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1