Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндіру кезіндегі ресурс үнемдейтін технологиялар
-
Мақсаты: студенттерді жаңа өнімдер алу мақсатында шикізат қалдықтарын пайдалану жолдары туралы таныстыру. Мазмұны: Экологияның негізгі заңдылықтарын, мемлекеттің экономикалық саясатының негіздерін, ресурстарды үнемдеуді реттеуді білу. Математикалық аппаратты қолдана отырып, экономикалық мәселелерді шешуге, қоршаған ортаға мониторинг жүргізуге, ресурстарды үнемдеуді басқару құралдарына, кәсіпорын өндірісіндегі ресурстардың қарқындылығын анықтауға дағдылану керек. Ресурстарды үнемдеу процестеріне факторлық талдау жасай білу. Ресурстарды үнемдейтін технологияны, тамақ өнеркәсібінің негізгі қалдықтарын зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2