Тамақ өнеркәсібіндегі басқарудың заманауи аспектілері

  • Мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын стратегиялық басқаруды жүзеге асыру Мазмұны: Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары қызметінің ерекшеліктерін және олар бойынша заманауи менеджмент жүйелерін құру кезінде халықаралық стандарттардың талаптарын қолданудың әдістемелік аспектілерін ескере отырып, менеджменттің теориялық негіздерін білу. Тамақ өнеркәсібіне талдау жасаңыз: аймақтық аспект, даму ерекшеліктері. Тамақ өнімдерін қайта өңдеу кәсіпорындарының тиімділігін басқару, басқару дағдыларын иелену.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top