Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібіндегі басқарудың заманауи аспектілері
-
Мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын стратегиялық басқаруды жүзеге асыру Мазмұны: Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары қызметінің ерекшеліктерін және олар бойынша заманауи менеджмент жүйелерін құру кезінде халықаралық стандарттардың талаптарын қолданудың әдістемелік аспектілерін ескере отырып, менеджменттің теориялық негіздерін білу. Тамақ өнеркәсібіне талдау жасаңыз: аймақтық аспект, даму ерекшеліктері. Тамақ өнімдерін қайта өңдеу кәсіпорындарының тиімділігін басқару, басқару дағдыларын иелену.
-
Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2