Тамақ кәсіпорындарының өндірістік менеджмент

  • Мақсаты: Заманауи өндірісті басқару жүйесінің тиімді жұмыс істеуін игеру, сондай-ақ кәсіпорынды басқару технологиясын игеру Мазмұны: Өндірісті басқару функцияларын, басқару технологияларын, өндіріс тиімділігін арттырудың негізгі факторларын білу. Тамақ өнеркәсібіндегі өндіріс орындары үшін бақылау ішкі жүйелерінің жұмысының тиімділігін бағалау дағдыларына ие болу. Тиімді даму стратегиясын құруға және кәсіпорын саясатын қалыптастыруға, ұйымның имиджін құруға және қолдауға қабілетті. Өндірістік процесті тиімді және ұтымды басқарумен байланысты кәсіби іс-әрекетте дағдыларға ие болу.
  • Образовательная программа 6B07253 Тамақ қауіпсіздігі және инженерия
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top