КО тағам өнімдері қауіпсіздігінің нормативтік негіздері

  • Мақсаты: Кеден одағы/ БЭЖ елдерінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі жүйесінің нормативтік құрамдас бөлігі саласында білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру Мазмұны: "Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы" КО ТР, "өнімді таңбалау туралы" КО ТР, "өнімді буып-түю туралы "КО ТР," КО//Еураэо аумағында айналымдағы өнімнің сәйкестігін растау туралы " КО/ / Еураэо келісімі, тамақ қауіпсіздігі кәсіпорындарында ХАССП қағидаттарын енгізу. МС ИСО 22000 сериясымен үйлестірілген тамақ қауіпсіздігі саласындағы КО елдерінің ұлттық стандарттары. КО/ЕурАзЭҚ бірыңғай тізілімінде тіркелген ОПС тізбесі.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top