Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
КО тағам өнімдері қауіпсіздігінің нормативтік негіздері
-
Мақсаты: Кеден одағы/ БЭЖ елдерінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі жүйесінің нормативтік құрамдас бөлігі саласында білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру Мазмұны: "Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы" КО ТР, "өнімді таңбалау туралы" КО ТР, "өнімді буып-түю туралы "КО ТР," КО//Еураэо аумағында айналымдағы өнімнің сәйкестігін растау туралы " КО/ / Еураэо келісімі, тамақ қауіпсіздігі кәсіпорындарында ХАССП қағидаттарын енгізу. МС ИСО 22000 сериясымен үйлестірілген тамақ қауіпсіздігі саласындағы КО елдерінің ұлттық стандарттары. КО/ЕурАзЭҚ бірыңғай тізілімінде тіркелген ОПС тізбесі.
-
Образовательная программа 6B07510 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2