(НАССР) тағам қауіпсіздігінің стандартын ендіру

  • Мақсаты: тамақ қауіпсіздігі жүйесін (НАССР) енгізудің және тәуекелдерді басқарудың теориялық және практикалық негіздері бойынша білім, білік және дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: НАССР-ді енгізудің артықшылықтары. ISO 22000 сериялы тамақ қауіпсіздігі саласындағы халықаралық стандарттар. НАССР мақсаттары мен міндеттері. Тамақ қауіпсіздігі саласындағы КО/ЕурАзЭҚ техникалық регламенттері. НАССР қағидаттарына негізделген рәсімдерді әзірлеу, енгізу және қолдау; НАССР сәйкестігін растау. НАССР сертификатын ресімдеу рәсімдері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top