Азық-түлік өнімдері сапасын сәйкестендіру жүйесі

  • Мақсаты: Қазақстан Республикасының тұтынушылардың құқықтарын қорғау туралы заңнамасының талаптарына сәйкестендіруді жүзеге асыру үшін тамақ өнімдерінің сапасын анықтау жүйесі бойынша білім, практикалық дағдылар мен дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Сәйкестендіруге жататын тамақ өнімдерінің түрлері. Азық-түлік өнімдерін сәйкестендіруге арналған ТР КО/ЕурЭК талаптары. Тамақ өнімдерінің түрлері, жолдары, құралдары және идентификациялау әдістері. Сәйкестендіру процедурасы. Азық-түлік өнімдерін сертификаттау кезінде сәйкестендіру ережелері мен тәртібі. Тамақ өнімдерінің түпнұсқалығы және фальсификациясы. Азық-түлік қауіпсіздігі жүйесі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top