Микробиология

  • Пән микроорганизмдердің негізгі қасиеттерін; микроорганизмдердің жіктелуін; микроорганизмдердің табиғатта және адам өміріндегі рөлін; микробтарды биологиялық белсенді заттар өндіруде пайдалану мүмкіндіктерін, стерилизацияның әдістері мен құралдарын; микроорганизмдер препараттарын дайындау әдістерін; микроорганизмдерді өсіруді; микроорганизмдерді қоректік ортаға себу техникасын; мицелиалды саңырауқұлақтардың, ашытқылардың, бактериялардың морфологиясын; бактериялардың мәдени және физиологиялық-биохимиялық қасиеттерін; сүтқышқылды бактериялардың таза культурасын бөлу; микроорганизмдерді сандық есептеу әдістерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top