Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сиыр етінің алғашқы өңдеуінің технологиялары
-
Бұл пән ірі қара мал етін бастапқы өңдеудің заманауи технологияларын зерттейді. Малды сою, ұшаларды сақтау және тасымалдау технологиялары, малдың сою және ет өнімділігіне әсер ететін факторлар, ірі қара малды сою және бастапқы өңдеуге арналған технологиялар мен жабдықтарды дамытудағы инновациялық үрдістер, оның ішінде жанама шикізатты қайта өңдеудің ресурс үнемдейтін технологиялары қарастырылады.
-
Образовательная программа 7M08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1