Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветсансараптау
-
Сүт өңдеу барысындағы технологиялық желілерді, сүтті өндіру, ветеринариялық-санитариялық сараптау және сақтау кезіндегі гигиеналық норма талаптарын зерделейді. Ашытылған сүт өнімдерінің, сусындардың, ірімшіктер мен сүт консервілерінің ассортиментін, тағамдық құндылығын және диеталық құнарлылығын зерделейді. Ет өнімдері мен жануарлар шикізатын өндіру, өңдеу, сақтау және өткізу технологиясының сақталуын бақылау және ұйымдастыру, сондай-ақ ет өңдеу кәсіпорындарында, сою пункттерінде, сою алаңдарында және жануарлар өнімдерін шығаратын басқа да кәсіпорындарда сапа мен мемлекетаралық стандарт талаптарына сәйкестік пен ветеринариялық санитариялық қағидалардың сақталуын бақылауды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B09104 Ветеринария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 2