Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің шығаруы
-
Пәннің мақсаты – тағам өнімдерін шығару және оларды дамыту жобаларына қатысу қабілетін қалыптастыру. Тағам өнімдерін жасауда орын алатын химиялық, физика-химиялық, биохимиялық, құрылымдық және механикалық процестер туралы іргелі ғылыми білімдер, өнімнің сапасын жақсарту, өнімнің тағамдық құндылығының теріс өзгеруін төмендетету, оның сақтау мерзімін ұзартатуға арналған заманауи технологиялық әдістер case-study қолдану арқылы қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7