Мал шаруашылығы өнімдерін өңдеуге және сақтауға арналған машиналар мен жабдықтар

  • Мақсаты: Мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу кәсіпорындарын жобалау бойынша білімдерін қалыптастыру Мазмұны: Ет және сүт өнімдерін өндіру фермалары мен заманауи кешендерінің құрылымының сипаттамасы. Мал басы мен бағытына сәйкес құрылымдық өзгерістер, заманауи кешен ғимараттарының түрлері мен сыйымдылықтары және бағыттары. Мал өнімдерін өндірудің тасқынды-технологиялық желілері. сүзбе дайындаудың технологиялық желілерін жобалау, ірімшік дайындаудың технологиялық желілерін жобалау, айран дайындаудың технологиялық желілерін жобалау.
  • Образовательная программа 6B08710 Аграрлық техника және технология
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top