Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану мәдениеті
-
Мақсаты: Тамақтану мәдениеті саласында білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Дұрыс тамақтану негіздері, әлем халықтарының тағамдары мен тағамдары, қазақтар мен түрлі халықтардың мәдениеті, жеке гигиена, өзін-өзі күту, дұрыс тамақтану негіздері; дастархан басындағы тәртіп ережелері, дастархан жайу; Этика. Тамақ дайындау технологиясы; әлем халықтарының тағамдары. Бірінші және екінші тағамдар. Тәттілер. Сусындар.
-
Образовательная программа 6B01451 Еңбек технологиясы және сызу
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1