Тамақтану мәдениеті

  • Мақсаты: Тамақтану мәдениеті саласында білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Дұрыс тамақтану негіздері, әлем халықтарының тағамдары мен тағамдары, қазақтар мен түрлі халықтардың мәдениеті, жеке гигиена, өзін-өзі күту, дұрыс тамақтану негіздері; дастархан басындағы тәртіп ережелері, дастархан жайу; Этика. Тамақ дайындау технологиясы; әлем халықтарының тағамдары. Бірінші және екінші тағамдар. Тәттілер. Сусындар.
  • Образовательная программа 6B01451 Еңбек технологиясы және сызу
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top