Ұлттық асхана

  • Мақсаты: Болашақ мұғалімдерде ұлттық тағамдарды дайындау бойынша білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Қазақстан, ТМД және Еуропа халықтарының мәдениеті мен тамақтану дәстүрлері, ұлттық дәстүрлер мен діни дүниетанымдардың тамақтану мәдениетімен байланысы туралы алғашқы білімді қалыптастыруы қарастырылады; технологияларды өз бетінше дамыту және халықтардың ұлттық тағамдарын дайындау және оларға қызмет көрсету дағдылары, білімі мен біліктілігін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B01451 Еңбек технологиясы және сызу
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top