Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық асхана
-
Мақсаты: Болашақ мұғалімдерде ұлттық тағамдарды дайындау бойынша білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Қазақстан, ТМД және Еуропа халықтарының мәдениеті мен тамақтану дәстүрлері, ұлттық дәстүрлер мен діни дүниетанымдардың тамақтану мәдениетімен байланысы туралы алғашқы білімді қалыптастыруы қарастырылады; технологияларды өз бетінше дамыту және халықтардың ұлттық тағамдарын дайындау және оларға қызмет көрсету дағдылары, білімі мен біліктілігін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B01451 Еңбек технологиясы және сызу
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1