Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кулинария – Теория және тәжірибе (дуалды курс) 1
-
Курс барысында ыстық, суық тағамдарды, салаттарды, нан-тоқаш өнімдерін, жартылай фабрикаттарды өндіру мен дайындаудың технологиялық процестері, өнімдерді өңдеу, өндіріс пен калькуляция процестерін басқару әдістері зерттеледі.
-
Образовательная программа 6B11101 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 3