Мал және өсімдік шаруашылығы өнімдерінің технологиясы

  • Пәнді игерудің мақсаты мал шаруашылығы мен өсімдік шаруашылығының шикізаты мен өнімдерін өңдеу тәсілдері мен құралдары туралы білім мен түсінік алуға бағытталған құзыреттерді қалыптастыру болып табылады. Бұл курста білім алушылар: мал шаруашылығы мен өсімдік шаруашылығының негізгі өнімдерін өндіру технологиясын; өнім өндіру процесінде шикізатқа қойылатын талаптарды және бастапқы өңдеу технологиясын; оларды орау және дайындалған шикізатты толық қайта өңдеумен сақтауға жіберу процестерін меңгеретін болады; оралған және сақталған өнімнің сақталу жағдайы және сақтау процесінде жүретін физика-химиялық процестер.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top