Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйесі
-
Пәнді игерудің мақсаты өнімнің қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті білімді қалыптастыру болып табылады. Курсты игеру барысында білім алушылар келесі бағыттар бойынша өз білімдерін жетілдіреді: тамақ өнімдері мен шикізат өндірісінде (түрлері бойынша) ХАССП жүйесінің жұмысқа қабілеттілігін бағалау үшін рәсімдер мен тесттер әзірлеу; тәуекелдерді талдауды ескере отырып, ескерілетін қауіптердің тізбесін жасау; өндірілетін өнім түріне байланысты қауіпті факторларды ажырату; қазіргі заманғы физика-химиялық және биологиялық әдістерді пайдалана отырып, шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі туралы объективті ақпарат алу тәсілдерін үйрету.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1