Мейрамхана бизнес кәсіпорындарында өндіріс пен қызмет көрсетуді ұйымдастыру

  • Пәннің мақсаты мейрамхана нарығының форматтарын жіктеу және көрсету, сондай-ақ қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын қазіргі заманғы жағдайларда материалдық-техникалық жарақтандыру құралдарымен жабдықтаудың ерекшеліктерін түсіндіру. Оқыту нәтижесінде білім алушылар асхана ыдыстарын, аспаптарды, асүй мүкәммалын және жиһазды сатып алу бойынша ұсынымдарды зерделейді, сондай-ақ қызмет көрсету стандарттарын әзірлеу мен енгізуді сипаттау және сервистік қызметті құжаттамалық сүйемелдеу дағдыларын меңгереді
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top