Тағам дайындау технологиясы мен үй мәдениеті

  • Тағам өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін және олардың өңделуі мен қапталуында қолданылатын жабдықтарды қарастыру болып табылады. Тамақ өнеркәсібіндегі машина жасау, технологиялық қондырғылардың жұмыс принциптері, процестерді автоматтандыру, өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету туралы білімдерді үйрету мен тәжірибеде орындауға бағытталған. Тамақ өнеркәсібіндегі ресурстарды тиімді пайдалану, инновациялық технологиялар мен санитарлық нормаларды сақтау мәселелерін талдау мен тәжірибеде бақылауға үйренеді
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top