Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін консервілеу технологиясы
-
Шикізаттың сапалық сипаттамаларын ескере отырып консервіленген өнімдерді өндіру теориясын, әдістерін, сондай-ақ әдістерін және технологиясын, технологиялық режимдерді білуін,өсімдік және жануар текті шикізатты сақтау тәсілдерін,ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдеу кезінде инновациялық өскіндерді зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1