Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық тағамдар мен сусындар
-
Студенттерді ұлттық және шетелдік асүйдің технологиясы мен ерекшеліктерімен таныстырады. Әлемнің әр түрлі халықтарының тағамдарын дайындау технологиясының ерекшеліктерін қарастырады. Пәнді оқу нәтижесінде студенттер азық-түліктерді өңдеу технологиясының ерекшеліктеріне, жылу өңдеудің әртүрлі тәсілдеріне және өнімдердің әр түрлі үйлесімділігіне байланысты әр халықтың ұлттық тағамын анықтай алады
-
Образовательная программа 6B11103 Қонақ үй және мейрамхана ісі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2