Ұлттық тағамдар мен сусындар

  • Студенттерді ұлттық және шетелдік асүйдің технологиясы мен ерекшеліктерімен таныстырады. Әлемнің әр түрлі халықтарының тағамдарын дайындау технологиясының ерекшеліктерін қарастырады. Пәнді оқу нәтижесінде студенттер азық-түліктерді өңдеу технологиясының ерекшеліктеріне, жылу өңдеудің әртүрлі тәсілдеріне және өнімдердің әр түрлі үйлесімділігіне байланысты әр халықтың ұлттық тағамын анықтай алады
  • Образовательная программа 6B11103 Қонақ үй және мейрамхана ісі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top